Prijzen

Onze ervaring is het dat reizigers die een rondreis boeken het vervelend vinden om tijdens de reis nog geconfronteerd te worden met onvermijdelijke extra kosten voor visa, excursiepakketten, entreekosten, maaltijden en de bijna altijd verplichte fooien. Soms wordt een reis ook opeens duurder omdat de dollarkoers hoger is dan verwacht (in de reiswereld in het Midden Oosten worden afspraken gemaakt in dollars) of als er minder mensen meegaan als vooraf op gerekend werd. De ogenschijnlijk goedkope reis pakt dan veel duurder uit dan waar op gerekend werd. Die teleurstellingen en problemen willen wij vermijden.

Daarom is de reissom zo inclusief mogelijk: vliegreis, luchthavenbelasting, visum, transfers, hotels, bus, gids, chauffeur, reisleiding, excursies en entrees, alle maaltijden en zelfs de verplichte fooien zijn bij de prijs inbegrepen.  Enkele facultatieve delen van het programma zoals 'Petra by night' ($25,-) en het snorkelen of duiken in Aqaba zijn wel voor eigen kosten. Verder zijn alleen de drankjes bij de maaltijden, flesjes water en eventuele kopjes koffie e.d. en souvenirs voor eigen rekening.

De prijs per deelnemer is € 1750,-. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 225,-.
Op dit moment zijn er 29 aanmeldingen. Zodra er nog één aanmelding komt zakt de prijs voor iedereen automatisch naar € 1650,-. De toeslag eenpersoonskamer blijft gelijk.

Ontwikkelingen in de reismarkt of op de valutakoersen zullen geen invloed meer hebben op de reissom, deze hebben we vast laten leggen.
Als blijkt dat de kosten voor lunches en dergelijk onderweg meevallen zal het overgebleven geld terug gegeven worden aan de deelnemers.